Рішення № 965 від 20 грудня 2018 року “Про припинення договору оренди земельної ділянки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять перша сесія                                                                                        VІІ скликання

Від  20  грудня 2018 року   № 965

Про припинення договору оренди

земельної ділянки

Розглянувши звернення ФОП Гахраманової О. І. про припинення договору оренди землі у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, що знаходиться на земельній ділянці, керуючись ст. 120 Земельного кодексу України, ст. 7, ст.31 ЗУ «Про оренду землі», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради  від 17.12.2018р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити дію Договору оренди землі від 15.01.2015р., укладеного з ФОП Гахрамановою Оленою Іванівною, на земельну ділянку загальною площею 0,0300 га, яка розташована по вул. ім. 4-ї Гвардійської Повітряно-десантної дивізії в м. Овруч, кадастровий номер 1824210100:01:002:0319, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, що знаходиться на земельній ділянці.
  2. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти додаткову угоду про припинення зазначеного договору.
  3. ФОП Гахрамановій О. І. зареєструвати припинення права оренди відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Виконавчому комітету Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області протягом п’яти днів з дня його прийняття.

Міський голова                                                                                  І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *