Святкові урочистості до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

7 листопада в районному будинку культури відбулись святкові урочистості до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. На святі були присутні: Народний депутат України Володимир Арешонков, перший заступник міського голови Володимир Гришковець, голова райдержадміністрації Юрій Дивинський, голова районної ради Віталій Китиця, які сердечно привітали працівників культури з професійним святом – всіх тих, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу ! Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям,  реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії  і  мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі досягнення у роботі, відданість справі грамотами Овруцької міської ради та грошовими винагородами нагороджено кращих працівників культури. Вручено сертифікати для покращення матеріально-технічної бази закладів культури: Шоломківський СБК (9000 грн), Слобода Шоломківска СБК ( 6000грн), Великофоснянський СБК (9000грн), Острівський (6000 грн).

Народний депутат Володимир Арешонков подарував Покалівському та Черепинському СБК сертифікати на отримання ноутбуків, районному будинку культури сертифікат на отримання лампи для кінопроектора, нагородив подяками та грошовими винагородами працівників культури громади та району.

За підтримки В.Ю.Арешонкова для всіх присутніх відбувсь святковий концерт працівників управління культури міста Коростень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *