Інформація про виконані роботи КП «Водоканал» Овруцької міської ради з 11 червня по 15 червня 2018 року

Інформація про виконані роботи КП «Водоканал» Овруцької міської ради

з 11 червня по 15 червня 2018 року

Працівниками підприємства проведено ремонт водопровідної мережі по вул. Набережній, 19. На перехресті вулиць Танкістів та Механізації ліквідовано порив водопровідної мережі.

Розпочато роботи по обкошуванню водовідвідних каналів біля ВНС по вул. Озерній.

По вул. Б. Хмельницького, 57 розпочато ремонт каналізаційної мережі.

Проведено роботи по підключенню стадіону Овруцької ДЮСШ до центральної мережі водопроводу.

По вул. Г. Виговського, 55 проведено ремонт вуличної колонки та розпочато ремонт вуличної колонки по вул. Б. Хмельницького, 100.

На водонасосних станціях підприємства проводилися поточні роботи з обслуговування свердловин та роботи обладнання, профілактика та ремонт технічного обладнання, а також благоустрій, косіння та прибирання прилеглої території.

А також працівники продовжували приймати участь у роботах щодо монтажу обладнання та улаштування павільйонів 2-х нових пробурених артезіанських свердловин.

Працівниками очисних споруд підприємства продовжується прибирання та благоустрій прилеглої території та території біля каналізаційних насосних станцій, косіння території, вирубування корчів. А також проводилися інші роботи з поточного обслуговування для забезпечення належної роботи обладнання та насосної станції з метою належного відкачування та пропуску стоків.

Проводилися поточні роботи з ремонту аерофільтра № 2 на очисних спорудах.

Працівниками рембригади продовжувалося виконання робіт з ремонту парапетних стін та укладання плит навколо Центрального парку.

Працівниками підприємства постійно проводяться роботи з обслуговування мереж, обладнання та устаткування з метою безперебійного надання послуг та покращення якості послуг. Виконуються роботи з обслуговування та налагодження роботи на ВНС та КНС підприємства, з виконання звернень, які надходять на АДС – 1505.

Директор КП «Водоканал»                                             О. А. Латаш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *