Пролунав останній дзвінок

25 травня 2018 року по всіх школах Овруцької міської ради пролунав останній дзвінок, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

Міський голова І.Я.Коруд відвідав чотири навчальні заклади громади: ОНЗ «Овруцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», Овруцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Великофоснянську ЗОШ та ГошівськуЗОШ. Також мали можливість привітати учнів, педагогів та батьків в 17 школах весь депутатський корпус та апарат міської ради.

Міським головою було озвучено підсумки роботи за весь навчальний рік, а саме: 74 школярі, 6 команд та 3 колективи зайняли 115 призових місць на обласних та Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН, в турнірах, акціях, конкурсах, фестивалях та інших заходах:

Гран-прі -1

І місць – 53

ІІ місць – 26

ІІІ місць – 30

5 школярів стали абсолютними переможцями.

Від імені Овруцької міської ради висловлємо глибоку вдячність всім педагогам. Силою вашої думки та теплом душі  твориться майбутнє країни.

Нашим юним друзям – школярам бажаємо продуктивно відпочити,  набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком  нового етапу навчання. Шановні батьки, бажаємо в цей день мудрості та терпіння, бажаємо вам життєвих сил і натхнення

Щиро бажаємо всім випускникам знайти свою життєву стежину, а  головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей,  творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю.  Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

Зі святом вас, дорогі друзі!


ЗОШ №1


НВК “Овруцька гімназія ім. Малишка – ЗОШ – І ст.”

 


ЗОШ №3


ЗОШ №4


Шоломківська ЗОШ


Черепинська ЗОШ


Хлуплянська ЗОШ


Великохайчанська ЗОШ


Великофоснянська ЗОШ


Раківщинська ЗОШ


Покалівська ЗОШ


Піщаницька ЗОШ


Невгодівська ЗОШ


Кирданівська ЗОШ


Великочернігівська ЗОШ


Бондарівська ЗОШ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *