Проект рішення виконкому “Про встановлення тарифів на послуги з утримання  будинків і споруд та прибудинкових територій”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 24.04.2018 року     №____

Про встановлення тарифів на послуги
з утримання  будинків і споруд

та прибудинкових територій

Розглянувши лист КП «Гарне місто» про необхідність встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій на 2018 рік згідно наданих розрахунків з врахуванням економіко-правового висновку з питань правильності формування тарифів, керуючись Законом України “Про житлово-комунальні послуги”, Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. № 869 “Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги”, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ від 30.07.2012 року № 390 «Про затвердження порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово – комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», «Програмою соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької ОТГ на 2018 рік» затвердженою Рішенням четвертої сесії VII скликання від  22 грудня  2017 року № 138,  з метою приведення тарифів у відповідність до розміру економічно обґрунтованих витрат на виробництво даних послуг, керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Встановити для КП «Гарне місто» Овруцької міської ради тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій розраховані на 2018 рік по кожному будинку окремо залежно від кількісних показників надання послуг (додаток № 1).
  2. Затвердити перелік, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для населення (додаток №2).
  3. Тариф на утримання будинків і споруд та прибудинкових територій розрахований на 2018 рік для суб’єктів підприємницької діяльності, які використовують вбудовані та прибудовані нежилі приміщення, що належать їм на праві власності або орендовані ними на підставі договору встановити окремо по кожному будинку згідно сумарної вартості послуг відповідно до переліку послуг з утримання будинків та прибудинкових територій (додаток № 3).
  4. Комунальному підприємству „Гарне місто” Овруцької міської ради (директор Грищенко П.А.):

4.1.       Повідомити споживачів послуг через засоби масової інформації про зміну тарифів  з посиланням на дане рішення не менше ніж за 15 днів до введення їх у дію.

4.2.       Укласти із споживачами договори (зміни до договорів) на надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

4.3.       У разі ненадання послуг або  надання їх не в повному обсязі проводити перерахунки згідно умов договору зі споживачами про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

 Міський голова                                                                                І.Я.Коруд


Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *