Рішення №189 від 27 грудня  2017 року “Про реорганізацію Комунальної установи «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ОВРУЦЬКОЇ  РАЙОНОЇ РАДИ»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

П’ята позачергова  сесія                                                 VІІ скликання   

від  27 грудня 2017 року  № 189

Про реорганізацію Комунальної установи
«ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ

ДОПОМОГИ ОВРУЦЬКОЇ  РАЙОНОЇ РАДИ»

Відповідно до статті 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 104-107 Цивільного кодексу України, статей 59,78 Господарського кодексу, статті 35-1 Закону України ”Основи законодавства України про охорону здоров’я” та у зв’язку зі необхідністю оптимізації діяльності та покращення надання послуг в сфері охорони здоров’я,  міська  рада

Вирішила:

1.Припинити юридичну особу КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ ”ЦЕНТР  ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ОВРУЦЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ» (код ЄДРПОУ 38796636, місцезнаходження: вул. Тараса Шевченка,41  м. Овруч Житомирська обл., 11101) шляхом перетворення її в КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ОВРУЦЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ” (код ЄДРПОУ 38796636, місцезнаходження: вул. Тараса   Шевченка,41, м. Овруч, Житомирська обл., 11101).

  1. Створити комісію з реорганізації КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ”ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ОВРУЦЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ» шляхом перетворення його в КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ОВРУЦЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ” (Додаток 1).

3.Комісії з реорганізації

3.1 В установленому законом порядку  повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи шляхом перетворення та подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відповідних записів.

3.2 Забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з припиненням юридичної особи шляхом перетворення, відповідно до вимог законодавства.

3.3 Подати в установленому порядку на затвердження Овруцької міської ради передавальні акти.

4.Установити строк для з’явлення кредиторами своїх вимог до КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ”ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ОВРУЦЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ», що припиняється шляхом перетворення, два  місяці з дня опублікування повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

  1. Контроль за виконанням рішенням покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету і комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

Міський голова                                                              І.Я.Коруд

Дєдух І.М.___________ Рибинська Н.М.____________ Чичирко М.В.___________

Муліванцев О.В.________________



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *