Рішення №16 від 09 листопада 2017 року “Про завершення повноважень голів та секретарів сільських рад”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Перша сесія                                              VІІ  скликання

(перше пленарне засідання)

Від  09 листопада 2017 року    № 16

Про завершення повноважень голів

та секретарів сільських рад

У відповідності до рішення Овруцької міської ради від 12.04.2017 року № 837 «Про добровільне об’єднання територіальних громад» згідно ч. 1 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ч. 2 ст. 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Завершити 09 листопада 2017 року повноваження наступних голів та секретарів сільських рад, що об’єдналися згідно Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», які здійснювали свої повноваження до об’єднання:

1.1. Герасимчук Наталії Іванівни, яка здійснювала повноваження Бондарівського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Бондарівської сільської ради.

1.1.1.    Ващук Надії Василівни, яка здійснювала повноваження секретаря Бондарівської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Бондарівської сільської ради.

1.2. Кругляна Сергія Миколайовича, який здійснював повноваження Великофоснянського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Великофоснянської сільської ради.

1.2.1.    Тонкошкурик Поліни Дмитрівни, яка здійснювала повноваження секретаря Великофоснянської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Великофоснянської сільської ради.

1.3. Божка Сергія Миколайовича, який здійснював повноваження Великохайчанського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Великохайчанської сільської ради.

1.3.1.    Сироватки Лідії Павлівни, яка здійснювала повноваження секретаря Великохайчанської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Великохайчанської сільської ради.

1.4. Бобик Тетяни Іванівни, яка здійснювала повноваження Великочернігівського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Великочернігівської сільської ради.

1.4.1.    Купріянчук Галини Іванівни, яка здійснювала повноваження секретаря Великочернігівської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Великочернігівської сільської ради.

1.5. Барановського Юрія Івановича, який здійснював повноваження Гошівського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Гошівської сільської ради.

1.5.1.    Барановської Лідії Миколаївни, яка здійснювала повноваження секретаря Гошівської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Гошівської сільської ради.

1.6. Комарової Тетяни Миколаївни, яка здійснювала повноваження Зарічанського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Зарічанської сільської ради.

1.6.1.    Шмуйло Тетяни Василівни, яка здійснювала повноваження секретаря Зарічанської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Зарічанської сільської ради.

1.7. Корчемної Світлани Петрівни, яка здійснювала повноваження Кирданівського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Кирданівської сільської ради.

1.7.1.    Войтицької Світлани Володимирівни, яка здійснювала повноваження секретаря Кирданівської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Кирданівської сільської ради.

1.8. Демидчука Анатолія Васильовича, який здійснював повноваження Невгодівського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Невгодівської сільської ради.

1.8.1.    Мошківської Ірини Петрівни, яка здійснювала повноваження секретаря Невгодівської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Невгодівської сільської ради.

1.9. Бортника В’ячеслава Івановича, який здійснював повноваження Норинського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Норинської сільської ради.

1.9.1.    Кисіль Ольги Миколаївни, яка здійснювала повноваження секретаря Норинської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Норинської сільської ради.

1.10. Кудельського Олександра Миколайовича, який здійснював повноваження Підруддянського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Підруддянської сільської ради.

1.10.1.  Ломаки Валентини Михайлівни, яка здійснювала повноваження секретаря Підруддянської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Підруддянської сільської ради.

1.11. Шелеста Олексія Васильовича, який здійснював повноваження Піщаницького сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Піщаницької сільської ради.

1.11.1   Кобилинської Галини Анатоліївни, яка здійснювала повноваження секретаря Піщаницької сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Піщаницької сільської ради.

1.12. Белоцького Сергія Дмитровича, на якого було покладено здійснював повноваження Покалівського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Покалівської сільської ради.

1.13.   Мошківського Василя Миколайовича, який здійснював повноваження Раківщинського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Раківщинської сільської ради.

1.13.1.  Нестерчук Марії Петрівни, яка здійснювала повноваження секретаря Раківщинської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Раківщинської сільської ради..

1.14.   Нелеп Лідії Євгеніївни, яка здійснювала повноваження Хлуплянського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Хлуплянської сільської ради.

1.14.1.  Левківської Раїси Василівни, яка здійснювала повноваження секретаря Хлупянської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Хлуплянської сільської ради.

1.15. Козаченка Сергія Васильовича, який здійснював повноваження Черепинського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Черепинської сільської ради.

1.15.1.  Нестеренко Валентини Олексіївни, яка здійснювала повноваження секретаря Черепинської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Черепинської сільської ради.

1.16.   Могилевця Юрія Миколайовича, який здійснював повноваження Шоломківського сільського голови, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Шоломківської сільської ради.

1.16.1.  Марущак Надії Олексіївни, яка здійснювала повноваження секретаря Шоломківської сільської ради, з виплатою компенсації за невикористану відпустку з бюджету Шоломківської сільської ради.

Міський голова                                                                                    І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *