Рішення №853 від 19 травня 2017 року “Про прийняття на баланс та передачу в обслуговування міських кладовищ”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять  восьма  сесія                                                                      VІІ  скликання

Від  19 травня 2017 року     № 853

Про прийняття на баланс та передачу

в обслуговування міських кладовищ

В зв’язку з необхідністю обслуговування кладовищ в м.Овруч комунальним підприємством  «Овруч» Овруцької міської ради та на підставі статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації спільного засідання постійних депутатських комісій міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій, з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування від 16.05.2017 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Овруцькій міській раді передати в господарське відання та на баланс КП «Овруч» Овруцької міської ради майно комунальної власності територіальної громади м.Овруч:
  • Кладовище по вул. 8-го Березня, кадастровий номер земельної ділянки 1824210100:01:011:0089 площею 3,494 га.;
  • Кладовище по вул. Танкістів, кадастровий номер 1824210100:01:001:0223 площею 2,1875 га..
  1. Директору КП «Овруч» призначити відповідального за благоустрій на кладовищах міста начальника відділу саночистки КП «Овруч».
  2. Овруцькій міській раді забезпечити відшкодування понесених видатків з робіт по благоустрою кладовищ КП «Овруч» Овруцької міської ради з ТКВКБМС 6060.
  3. Директору КП «Овруч» Овруцької міської ради, головному бухгалтеру Овруцької міської ради Стельникович Т.Г. забезпечити внесення змін до реєстрів бухгалтерського обліку.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на директора КП «Овруч» Овруцької міської ради Дуба А.І., першого заступника міського голови Дяченка А.М., заступника міського голови- начальника фінансово – економічного відділу Рибинську Н.М. та постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій.

 

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *