Свято села в Піщаниці “Село моє, серця рідна пристань”

22 вересня  квітуче село Піщаниця, славне своєю чарівною природою, добрими та щедрими людьми відзначило своє свято – День села. За доброю традицією привітати жителів села з’їхалися шановані гості.  Серед них: Овруцький міський голова Іван Коруд, заступник голови Житомирської обласної ради Крамаренко С.М., голова Овруцької районної ради Китиця В.В., депутат Житомирської обласної ради Сергій Ковердун та депутат Овруцької міської ради – Гулько С.Д.

Міський голова Іван Коруд в цей день  нагородив цінними подарунками кращих жителів Піщаницького старостинського округу: багатодітних матерів, воїнів АТО, іменників, золотих та срібних ювілярів та ін..

В селі панував святковий настрій. На сцені сільського БК радували своїми виступами місцеві артисти та самодіяльні гості з Покалева, Черепина, Коренівки, а також з м.Овруч. Було де розважитися й дітям: для них організували різні атракціони. В фойє Будинку культури  палахкотіли своїми барвами вишивки і радувала око виставка щедрих поліських дарів осені…. Свято закінчилося святковою дискотекою «Піщаницькі вихиляси».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *