Робота над Стратегією розвитку громади продовжується.

13 вересня відбулося третє розширене засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Овруцької громади до 2027 року до якого, окрім членів робочої групи, було залучено депутатський корпус міської ради, представників бізнесу, молодіжних організацій, громадськості. Допомагає в розробці цього важливого стратегічного документу Житомирський відокремлений підрозділ Центр розвитку місцевого самоврядування, керівник Невмержицький В.І.  Радником з регіонального розвитку  Георгієм Федоруком  було презентовано попередні напрацювання в даному питанні. Здійснено нагадування основних моментів підготовки інформації з соціально – економічного розвитку та опитувань, проведених серед населення та підприємців громади.

На засіданні був присутній Андрій Шелестюк, голова Житомирської туристичної асоціації, який поділився планами щодо розвитку туристичної інфраструктури Житомирської області і, зокрема, потенціалу Овруцької громади.

Наступним етапом засідання була робота в групах щодо визначення стратегічних, операційних цілей та завдань стратегії. В ході бурхливого напрацювання та обговорення було сформовано проект основних напрямків розвитку громади. Подальшим кроком буде підготовка технічних завдань на проекти розвитку, які відповідають завданням Стратегії.

На офіційному сайті Овруцької міської ради https://ovruch.in.ua/category/strategiya-rozvytku/ постійно відображається інформація про перебіг роботи щодо створення важливого стратегічного документу для громади, а також щоразу акцентується дане питання на засіданнях сесій міської ради та виконавчого комітету, нарадах, зібраннях. Хочеться, щоб депутати міської ради, члени виконавчого комітету, громадські діячі, бізнес, жителі громади, молодь активно висловлювали своє бачення не тільки коментуючи події в соціальних мережах, а й привносили свій вклад, бачення та пропозиції в процес розробки стратегічного документу.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *