Рішення №484 від 23 травня 2018 року “Про нагородження обдарованих та талановитих дітей по міській Програмі підтримки обдарованої учнівської молоді на 2018 – 2023 роки.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирська область

РІШЕННЯ

Одинадцята сесія                                                                         VII скликання

Від  23 травня 2018 року    № 484

Про нагородження обдарованих
та талановитих дітей по міській
Програмі підтримки обдарованої

учнівської молоді на 2018 – 2023 роки.

На виконання Програми підтримки обдарованої учнівської молоді на 2018-2023 роки Овруцької міської ради, затвердженої Рішенням дев’ятої  сесії VII скликання Овруцької міської ради від 16.03.2017 №403, Положенням про стипендію Овруцької міської ради «Обдарованість», затвердженим рішенням сесії Овруцької міської ради від 31.01.2017р. №710  та з метою створення сприятливих умов для подальшого розвитку учнівської молоді громади, підтримки обдарованих та талановитих дітей, враховуючи листи відділу освіти Овруцької міської ради, відділу культури сім’ї, молоді і спорту Овруцької міської ради, Овруцького професійного ліцею, рекомендації постійних комісій, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Овруцькій міській раді, відділу освіти Овруцької міської ради, відділу культури, сім’ї, молоді і спорту Овруцької міської ради виплатити грошові винагороди дітям за результатами їх участі у обласних та всеукраїнських олімпіадах і конкурсах, а також за активну участь у обласних конкурсах згідно додатку №1 (додається).
  2. Відділу освіти Овруцької міської ради відзначити випускників навчальних закладів, які нагороджені золотою або срібною медалями, Овруцькій міській раді – випускників Професійного ліцею, які отримують диплом, атестат з відзнакою грошовими винагородами в розмірі  1000 грн.
  3. Начальнику  відділу фінансів Шурло Т.М. передбачити видатки на виконання заходів вищевказаної Програми.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ освіти та комісію з гуманітарних питань, освіти, медицини, культури, фізичного виховання та соціального захисту населення.

Міський голова                                                                               І.Я. Коруд


Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *