Виїзні концерти

27 травня в день Святої Трійці у Гошівському СБК було людно. Святково вбрані сельчани прийшли до Будинку культури, аби зустрітися з українською народною піснею, веселим гумором та запальним танком. А цю зустріч для них організував директор Гошівського СБК Барановський А.С., запросивши виступити в селі Аматорський Народний хор Овруцького РБК (керівник Наталія Хилько). Півтори години іскрометного гумору, веселих жартівливих пісень, ліричних, що схвилювали душу, сучасних – запальних і таких танцювальних, – пройшли непомітно.
Люди залишились задоволені концертом, про це свідчили їх оплески, посмішки і слова подяки. Односельчан зі святом Трійці привітав і сільський староста Барановський Юрій Іванович.
Другий день Трійці ознаменувався зустрічами Овруцького міського голови Коруда І. Я. з жителями приміських сіл Заськи, Черепин, Коренівка, Корчівка, Піщаниця, Кирдани.
А після зустрічей – концерти аматорських колективів. Так, у Заськах свою творчу майстерність демонстрували учасники художньої самодіяльності Черепинського сільського клубу, який очолює спеціаліст з клубної роботи Яна Василівна Залізко. А в Корчівці виступив аматорський хоровий колектив «Чарівниці» Піщаницького СБК (керівник – Наталія Гладич). Обидва колективи подарували глядачам приємний настрій і велике задоволення від зустрічі з піснею.
Свято Трійці і День рідного села відзначали 27 травня у с. Дубовий Гай на Овруччині. Святкового настрою усім сельчанам додала зустріч з Аматорським народним Ансамблем «Вручий» Овруцького районного будинку культури, який дарував веселі запальні пісні, а троїсті музики Овруцького РБК грали так весело, що ноги самі просились до танцю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *