І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура-прикордонник»)

У наш нелегкий, тривожний час, коли український народ безстрашно відстоює незалежність і цілісність рідної держави на Сході України, важливим завданням для всіх дорослих і юних громадян є плекання у своїх душах патріотичних почуттів та національної гідності.

Саме з метою виховання у молоді відданості Батьківщині та українському народу, готовності обороняти рідну землю, бути фізично розвиненими 17 травня 2018 року був проведений І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура-прикордонник»). Участь у грі взяли учні із 18-и закладів загальної середньої освіти Овруцької ОТГ, Словечанської ОТГ та району.

Зі святом учасників козацьких змагань привітали голова Овруцької районної державної адміністрації Дивинський Юрій Сергійович, заступник голови Овруцької районної ради Китиця Віталій Володимирович, голова Овруцької ОТГ Коруд Іван Ярославович, голова Словечанської ОТГ Трикіша Володимир Олександрович, т.в.о. начальника відділу освіти Рожок Іван Адамович та командир загону територіальної оборони Лукіша Олександр Васильович.

У ході свята учні НВК «Овруцька гімназія ім. Малишка -ЗОШ І ступеня»  поклали квіти до меморіальної дошки прикордонника Сірика Юрія Володимировича, колишнього учня Овруцької гімназії. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам`ять загиблих за нашу незалежність, мирне сьогодення та територіальну цілісність нашої держави

Далі розпочалися спортивні змагання та конкурси серед шкільних козацьких роїв, перемогу в яких вибороли учні НВК «Овруцька гімназія ім. Малишка-ЗОШ І ступеня».


Зведений протокол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *