Проект рішення виконкому “Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності в Овруцькому районі та м. Овручі на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням сесії міської ради від 02.03.2017 року № 737”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  15.03.2018 року         №

Про хід виконання Комплексної програми
профілактики злочинності в Овруцькому районі
та м. Овручі на 2017-2021 роки, затвердженої

рішенням сесії міської ради від 02.03.2017 року № 737

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника сектору реагування патрульної поліції Овруцького відділення поліції КВ ГУНП України в Житомирській області Богуша Д.С. про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності в Овруцькому районі та м. Овруч на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням сесії міської ради від 02.03.2017 року № 737 міська рада відмічає, що певна робота щодо виконання заходів, запланованих даною Програмою, у м. Овруч проводиться, враховуючи вищезазначене, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Інформацію начальника сектору реагування патрульної поліції Овруцького відділення поліції КВ ГУНП України в Житомирській області Богуша Д.С. про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності в Овруцькому районі та м. Овруч на 2017 – 2021 роки, затвердженої рішенням сесії міської ради від 02.03.2017 року № 737 взяти до відома.
  2. Овруцькому відділенню поліції Коростенського ВП ГУНП в Житомирській області:
    • Вживати міри реагування до водіїв автотранспортних засобів, що порушують правила дорожнього руху, такі як проїзд багатовантажними транспортними заходами по вулицях міста, що значно руйнує інфраструктуру міста та створюють небезпеку і незручності громадянам міста.
    • Здійснювати заходи по профілактиці злочинів серед неповнолітніх осіб недопущення вживання ними наркотичних засобів.
    • Під час проведення патрулювання по місту здійснювати контроль за дотриманням правопорядку та правил благоустрою у Центральному парку, парку Пам’яті, парку Партизанської слави, біля пам’ятника Св. Макарію, ДЮСШ, центрального стадіону, скверу Князя Олега, Рубежу мужності та недопущення розпиття спиртних напоїв в громадських місцях.

Міський голова                                                                                   І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *