Рішення №266 від 01 лютого 2018 року “Про передачу на  баланс відділу культури, сім’ї, молоді і спорту Овруцької міської ради, 5/10 частини  нежитлового приміщення по вул. Героїв Майдану, № 18ж в м. Овруч Житомирської області.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я  

Сьома  сесія                                                                                              VІІ  скликання   

Від  1   лютого  2018 року       № 266

Про передачу на  баланс відділу культури,
сім’ї, молоді і спорту Овруцької міської ради,
5/10 частини  нежитлового приміщення
по вул. Героїв Майдану, № 18ж в

м. Овруч Житомирської області.

В зв’язку з передачею нерухомого майна спортивної бази ДЮСШ  на баланс відділу культури, сім’ї, молоді і спорту Овруцької міської ради, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації спільного засідання постійних депутатських комісій, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Передати на баланс відділу культури, сім’ї, молоді і спорту Овруцької міської ради в м. Овруч Житомирської області 5/10 частини нежитлового приміщення по вул. Героїв Майдану № 18ж, загальної площею 195,4 кв.м, яке належить до комунальної власності Овруцької міської об’єднаної   територіальної громади, в особі Овруцької міської ради на підставі витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності.
  1. Виконкому міської ради оформити передачу вищевказаного нежитлового приміщення у господарське відання та на баланс відділу культури, сім’ї, молоді і спорту Овруцької міської ради шляхом підписання відповідного акту прийому-передачі.

Міський голова                                                                                   І.Я. Коруд 

Дєдух І.М.___________ Гришковець В.М.______________

Рибинська Н.М.____________ Чичирко М.В.___________

Муліванцев О.В.______________



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *