Рішення №158 від 22 грудня 2017 року “Про прийняття в комунальну власність Овруцької міської об’єднаної  територіальної громади, в особі Овруцької міської ради автомобіля Volvo 960.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Четверта сесія                                                                    VІІ  скликання

Від 22 грудня 2017 року              №158

Про прийняття в комунальну власність
Овруцької міської об’єднаної  територіальної громади,

в особі Овруцької міської ради   автомобіля Volvo 960.

Розглянувши акт приймання передачі зі спільної власності територіальних громад Коростенського району  автомобіля Volvo 960 у комунальну власність територіальної громади  Овруцької міської ради  Житомирської області. Керуючись ст.ст. 78, 136 Господарського кодексу України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісій міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій від 19.12.            2017 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити акт приймання – передачі  з комунальної власності територіальної громади м. Коростень та з балансу Коростенської міської лікарні у комунальну власність Овруцької міської об’єднаної  територіальної громади, в особі Овруцької міської ради   та на баланс  Овруцької міської ради Автомобіль VOLVO 960 в, реєстраційний номер АМ1733АТ, 1998 року випуску, первісною балансовою  вартістю 10100.00грн (десять тисяч сто  гривень  00 коп).
  1. Відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності Овруцької міської ради внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій, заступника міського голови з фінансово-економічних та гуманітарних питань  Рибинську Н.М.

Міський голова                                                                     І.Я.Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *