Рішення №24 виконкому міської ради “Про надання згоди гр. Дуб Л.С. на порушення об’єкту благоустрою по вул. Юрка Тютюнника, 39 в м. Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  23.11.2017 року             № 24

Про надання згоди гр. Дуб Л.С.
на порушення об’єкту благоустрою

по вул. Юрка Тютюнника, 39 в м. Овруч

Розглянувши гр. Дуб Л.С. щодо надання згоди на порушення благоустрою земельної ділянки по вул. Юрка Тютюнника, 39 в м. Овруч, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України “Про благоустрій населених пунктів”, Типовим порядком видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 870, Правилами благоустрою території м. Овруч, затвердженими рішенням міської ради від 27.01.2016 № 97, виконавчий комітет

В И Р І Ш И В:

  1. Надати згоду гр. Дуб Лідії Степанівні на порушення благоустрою земельної ділянки по вул. Юрка Тютюнника, 39 в м. Овруч – проведення земляних робіт, пов’язаних з проведенням газових мереж до житлового будинку.
  1. Зобов’язати гр. Дуб Л.С. роботи виконувати з дотриманням норм та вимог чинного законодавства за погодженням з КП «Водоканал» та після завершення земляних робіт відновити дорожнє покриття за власний рахунок.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Латаша О.А..

Міський голова                                                                                     І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *