Рішення №1087 від 04 жовтня 2017 року “Про надання згоди на подання заявки щодо отримання позики від Північної екологічної Фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення вулиць м. Овруч Житомирської області з метою раціонального використання електроенергії, зменшення енерговитрат»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирська область

РІШЕННЯ

Тридцять  четверта  позачергова  сесія                                 VII скликання

Від 04 жовтня 2017 року                    № 1087

Про надання згоди на подання заявки щодо
отримання позики від Північної екологічної
Фінансової корпорації (НЕФКО)
для фінансування інвестиційного проекту
«Реконструкція та модернізація вуличного
освітлення вулиць м. Овруч Житомирської області
з метою раціонального використання електроенергії,

зменшення енерговитрат»

З метою підвищення енергоефективності об’єктів, що фінансуються з міського бюджету, забезпечення скорочення обсягів викидів СО2, відповідно до статті 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації спільного засідання постійних депутатських комісій міської ради від 04.10.2017 року, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на подання заявки щодо отримання позики від Північної екологічної Фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення вулиць м. Овруч Житомирської області з метою раціонального використання електроенергії, зменшення енерговитрат» з метою впровадження енергозберігаючих заходів та підвищення енергоефективності міських об’єктів.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій, заступника міського голови з фінансово-економічних питань та залучення інвестицій Рибинську Н.М., начальника відділу місцевого економічного розвитку та залучення інвестицій Левківську О.П..

Міський голова                                                                                    І.Я.Коруд

 



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *